Opleiding en training: meer kennis, minder risico’s, meer veiligheid

Kennis is macht. Kennis over veiligheid geeft uw organisatie invloed op de mogelijke risico’s waaraan uw mensen, materieel en omgeving bloot staan. HSE-advies deelt haar grote kennis en ervaring op het gebied van risicobeheersing en veiligheid via op maat gesneden cursussen en trainingen.

Aanbod opleidingen en trainingen

Op verzoek bieden wij de volgende opleidingen en trainingen aan in ons opleidingscentrum of binnen uw bedrijf:

  • basistraining explosieveiligheid;
  • training gevarenzone-indeling;
  • master class explosieveiligheid;

Onze docenten zijn echte experts, naast theoretische kennis hebben zij ook ruime praktijkervaring binnen de door hen onderwezen discipline. Met als voordeel dat de cursisten veel concrete voorbeelden uit de praktijk krijgen, met herkenbare situaties. Niet zelden leidt dit tot levendige dialogen, waardoor de kennis extra goed blijft hangen.

Wij bieden ook cursussen op maat; speciaal toegespitst op de relevante risico’s binnen een onderneming

Wij kiezen ervoor de groepsgrootte te beperken tussen 10 en 15 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Overigens is het ook mogelijk om cursussen op maat te ontwikkelen, speciaal toegespitst op de relevante risico’s binnen een onderneming, waarbij de docenten ook naar uw bedrijf kunnen komen om instructie in de praktijk te geven.

Interesse in opleiding en training?

Of het nu gaat om een algemene opleiding bij ons in Bilthoven, of een specifieke training bij u ter plekke, wij denken graag met u mee, om tegemoet te komen aan de opleidingsbehoefte van uw bedrijf. Neem voor meer informatie en overleg contact met ons op via dit formulier. Of bel: +31 (0)30 274 88 55