Marktleider in inbraak- en brandbeveiliging

HSE-advies is zusteronderneming van European Fire Protection Consultants (EFPC), dé expert in inbraak- en brandbeveiliging. Bij EFPC werken tientallen specialisten in disciplines die direct of meer zijdelings te maken hebben met veiligheid en beveiliging.

efpc logo

Onafhankelijk advies

Vanwege de onafhankelijke positie van EFPC hoeven de adviseurs geen rekening te houden met strategische allianties of afspraken met leveranciers van detectiesystemen en blusmiddelen. Natuurlijk hebben zij hun voorkeuren, maar die zijn gebaseerd op kwaliteit en prijsverschillen, níet op zakelijke deals. U krijgt dus 100% gegarandeerd onafhankelijk advies.

Gecertificeerde kwaliteit

EFPC heeft de hoogste certificeringen in alle denkbare sectoren. Voor zelfstandig beveiligingsadvies in onder meer de petrochemische industrie, de zorg, event-management, utiliteitsbouw of railinfrastructuur. Uw project is dus nooit te complex of risicovol voor de teams van EFPC.

Integraal advies

Een tweede belangrijk aspect van onze adviezen is dat wij rekening houden met alle technische, logistieke, organisatorische, procesmatige en inhoudelijke facetten van uw bedrijfsvoering en het gebruik van uw gebouw. Dus niet alleen de brandveiligheid, maar ook de producten en grondstoffen in uw processen. Niet alleen de alarminstallatie, maar ook het vluchtgedrag. Niet alleen het normaal gebruik, maar ook uitzonderingssituaties, zoals verbouwingen, ongelukken en menselijke fouten. Het zal niet de eerste keer zijn dat een ongelukkig geplaatste branddeur opengehouden wordt met een pallet of geblokkeerd door de auto van een leverancier omdat het in de praktijk nu eenmaal zo werkt. Wij hebben zeer uiteenlopende disciplines in huis, zodat we uw project letterlijk en figuurlijk van alle kanten bekijken voordat we een advies uitbrengen.